Hvorfor er industrialisering dårlig for miljøet?
Hvorfor er industrialisering dårlig for miljøet?

Video: Hvorfor er industrialisering dårlig for miljøet?

Video: Hvorfor er industrialisering dårlig for miljøet?
Video: Norge, 1814-1905 - 4/5 - Industrialisering og demokratiutvikling 2024, April
Anonim

? Industrialisering , mens viktig for økonomisk vekst og utvikling av et samfunn, kan også være skadelig for de miljø . Blant annet kan industrielle prosesser forårsake klimaendringer, forurensning til luft, vann og jord, helseproblemer, utryddelse av arter og mer.

På samme måte, hvordan påvirker industrialiseringen miljøet?

De innvirkning Det er fire primære innvirkning poeng når det gjelder industrialisering - luft, vann, jord og habitat. Det største problemet er luftforurensning, forårsaket av røyken og utslippene fra forbrenning av fossilt brensel. Endelig, industrialisering har ført til dramatisk ødeleggelse av habitat.

hva var de positive og negative effektene av industrialiseringen? Som en begivenhet hadde den industrielle revolusjonen begge deler positive og negative effekter for samfunnet. Selv om det er flere positive sider ved den industrielle revolusjonen der var også mange negativ elementer, inkludert: dårlige arbeidsforhold, dårlige levekår, lave lønninger, barnearbeid og forurensning.

Følgelig, hva er effekten av industrialisering?

De effekter av industrialisering inkluderte en betydelig befolkningsvekst, urbanisering eller utvidelse av byene, forbedret tilgang på mat, en økende etterspørsel etter råvarer og utvikling av nye sosiale klasser dannet av kapitalister, en arbeiderklasse og etter hvert en middelklasse.

Hva er skadevirkningene av industrialisering?

Med en uendelig økning av global oppvarming og utslipp av klimagasser forårsaket av denne daglige veksten i industrialisering de negative virkninger ifølge studier er mange; utryddelse av plante- og dyrearter, spesielt matproduksjon, Tømmer og fiskeri er viktig for sysselsetting og økonomi

Anbefalt: