Er Roche et sveitsisk selskap?
Er Roche et sveitsisk selskap?

Video: Er Roche et sveitsisk selskap?

Video: Er Roche et sveitsisk selskap?
Video: ВСЕГДА ПОЛУЧАЕТСЯ ! ШОКОЛАДНО-ОРЕХОВОЕ БЕЗЕ для НАЧИНКИ ТОРТОВ! Вкуснейшее БЕЗЕ получается у всех ! 2024, Kan
Anonim

F. Hoffmann-La Roche AG er en sveitsisk multinasjonalt helsevesen selskap som opererer over hele verden under to divisjoner: Farmasi og diagnostikk. Dens beholdning selskap , Roche Holding AG, har ihendehaveraksjer notert på SIX sveitsisk Utveksling. De selskap hovedkontoret ligger i Basel.

Deretter kan man også spørre, hvilket selskap eier Roche?

I november Roche kjøpte Viewics, Inc. I slutten av desember selskap kunngjorde at de ville kjøpe Ignyta Inc og utvide sin globale onkologiske virksomhet. I februar 2018, Roche kunngjorde at den ville kjøpe Flatiron Health, en virksomhet som spesialiserer seg på amerikansk kreftdataanalyse, for 1,9 milliarder dollar.

For det andre, hva er Roche kjent for? Hovedkontor i Basel, Sveits, Roche er ledende innen forskningsfokusert helse med kombinerte styrker innen legemidler og diagnostikk. Roche er verdens største bioteknologiselskap, med virkelig differensierte medisiner innen onkologi, immunologi, infeksjonssykdommer, oftalmologi og nevrovitenskap.

For det andre, hvor mange land opererer Roche i?

100 land

Hvor ligger Roche Pharmaceuticals?

Våre lokasjoner. Roche er et ledende helseselskap med hovedkontor i Basel, Sveits. Roche utvikler produkter over hele verden for onkologi, virologi, inflammatorisk sykdom, metabolsk sykdom og lidelser i sentralnervesystemet i de to forretningsområdene legemidler og diagnostikk.

Anbefalt: