Hva er anvendt episk?
Hva er anvendt episk?

Video: Hva er anvendt episk?

Video: Hva er anvendt episk?
Video: Kapittel 2: Anvendt Psykologi 2024, Kan
Anonim

Applied Epic er bransjens mest teknologisk avanserte, fleksible og sikre skybaserte byråstyringssystem, som gir kraftige automatiseringsfunksjoner og større synlighet på tvers av en hel forretningsbok.

På samme måte kan man spørre seg, hva er brukt Epic-programvare?

Anvendt Epic-programvare . Applied Epic er en skybasert forsikringsløsning som bistår agenter, meglere, forsikringsleverandører og forbrukere med utveksling av forsikringsdata og informasjon. Nøkkelfunksjoner inkluderer retningslinjer og fordelsadministrasjon, lisenssporing og dokumentadministrasjon.

Videre, er episk en CRM? Episk utvikler, produserer, lisensierer, støtter og selger først og fremst en proprietær elektronisk medisinsk journalprogramvare, i sin helhet kjent som ' Episk ' eller en Episk EMR. Selskapet tilbyr en integrert pakke med helseprogramvare sentrert på Chronicles-databaseadministrasjonssystemet.

Holder dette i sikte, hva er brukt Tam?

Påført TAM er en skybasert forsikringsadministrasjonsløsning designet for små og mellomstore bedrifter. Det tilbyr forretningsprosessstyring, risikostyring, forsikringsfornyelser, markedsføringsstyring og rapporteringsfunksjoner i en suite. Påført TAM gjør det mulig for brukere å søke etter kommersiell risiko for forsikring.

Hva er et byrås styringssystemer for forsikring?

Ledelse av forsikringsbyrå produkter hjelper forsikringsbyråer administrere virksomheten deres. Disse systemer gi CRM-funksjoner programvare og markedsføringsautomatisering programvare for å hjelpe agenter med å forbedre forholdet til kunder, klienter og potensielle kunder.

Anbefalt: