Hva er temaet for The Ransom of Red Chief?
Hva er temaet for The Ransom of Red Chief?

Video: Hva er temaet for The Ransom of Red Chief?

Video: Hva er temaet for The Ransom of Red Chief?
Video: The Ransom of Red Chief by O. Henry 2024, Kan
Anonim

I The Løsepenger fra rød sjef , en tema som utforskes er en advarsel mot å ta den enkle veien ut. Bill og Sam prøver for enkle penger, men finner seg selv i over hodet når de kidnapper feil barn.

På samme måte kan man spørre seg, hva er tonen i The Ransom of Red Chief?

Stemningen til "The Løsepenger fra rød sjef " er lett, morsom og komisk. Det er veldig rart med tanke på at historien handler om kidnappingen og løsepenger av unge Johnny Dorset. Det burde være en seriøs, mørk og forutsigende stemning. Stemningen er like morsom som den er fordi Bill og Sam er dumme idioter.

I tillegg, hvem er hovedpersonen i The Ransom of Red Chief? Hovedperson: Sam og Bill – selv om de er kidnappere, identifiserer leseren seg og sympatiserer med dem. Eller Johnny Dorset (Red Chief) – han er også hovedfokuset for leserens oppmerksomhet. Motstander : Hvis Sam og Bill blir sett på som hovedpersonen, så er kraften mot dem Johnny.

Dessuten, hva er synspunktet til løsepengene til den røde høvdingen?

"De Løsepenger fra rød sjef " blir fortalt fra førsteperson synsvinkel . Historiens forteller er Sam, en av de ulykkelige kidnapperne som holder lille Johnny Dorset for løsepenger.

Hva er en boliglåner?

mer avansert . en person som har en sterk forkjærlighet for noe. Faren var respektabel og stram, en boliglån fancier og en streng, oppreist samleplatepasser og forecloser. blåmerke.

Anbefalt: