Hva er konflikten til The Ransom of Red Chief?
Hva er konflikten til The Ransom of Red Chief?

Video: Hva er konflikten til The Ransom of Red Chief?

Video: Hva er konflikten til The Ransom of Red Chief?
Video: Выкуп красного вождя, О. Генр (элементарный уровень A2) 2024, Kan
Anonim

De konflikt i The Løsepenger fra rød sjef er intern fordi kidnapperne, Bill og Sam, blir ekstremt irriterte på Johnny etter at de har kidnappet ham. Bill hater spesielt Johnny fordi han alltid skader ham ved et uhell.

I denne forbindelse, hva er den sentrale konflikten i historien The Ransom of Red Chief?

Majoren konflikten i historien er mellom Johnny og Bill da Johnny ser ut til å like å bli kidnappet og fortsetter å skade Bill med sin ville form for lek. Imidlertid oppstår det en intern kamp om problemene deres er verdt pengene de kan tjene på hans løsepenger.

For det andre, hva er resolusjonen i Løsepengene til Red Chief? Konklusjon er når forfatteren avslutter all fallende handling ved å avsløre eller foreslå utfallet av konflikt. De Vedtak av historien "The Løsepenger fra rød sjef " er når både Bill og Sam returnerer Johnny tilbake.

Når det gjelder dette, hva er klimakset i historien The Ransom of Red Chief?

Utstillingen er bakgrunnen for Johnny Dorset og kidnapperne, den stigende handlingen inkluderer, etter mitt syn, kidnappingen av gutten og de to mennene som befinner seg i den avsidesliggende hulen. Den faktiske klimaks av historien oppstår når kidnapperne blir tvunget til underkastelse av Johnny og en reversering av makten finner sted.

Hvem er antagonisten i historien The Ransom of Red Chief?

Eller Johnny Dorset (Red Chief) – han er også hovedfokuset for leserens oppmerksomhet. Motstander : Hvis Sam og Bill blir sett på som hovedpersonen, så er kraften mot dem Johnny.

Anbefalt: