Innholdsfortegnelse:

Hva er formålet med pasientens helsejournal?
Hva er formålet med pasientens helsejournal?

Video: Hva er formålet med pasientens helsejournal?

Video: Hva er formålet med pasientens helsejournal?
Video: Nasjonalt medisinsk utrykningsteam for høyrisikosmitte 2024, Kan
Anonim

De hensikt fullstendig og nøyaktig pasientjournal dokumentasjon skal fremme kvalitet og kontinuitet i omsorgen. Det skaper et kommunikasjonsmiddel mellom tilbydere og mellom tilbydere og medlemmer om Helse status, forebyggende Helse tjenester, behandling, planlegging og levering av omsorg.

Også spurt, hva er de fire formålene med medisinske journaler?

Fire grunner til å dokumentere riktig

  • Kommuniserer med annet helsepersonell.
  • Reduserer risikostyringseksponering.
  • Registrerer CMS Sykehuskvalitetsindikatorer og PQRS-mål.
  • Sikrer passende refusjon.

Dessuten, hva er hensikten med journalføring i sykepleien? Kort sagt, pasientens sykepleierekord gir en korrekt redegjørelse for behandlingen og omsorgen som gis, og gir god kommunikasjon mellom deg og dine kolleger i øyepleieteamet. Beholder god sykepleieregistre lar oss også identifisere problemer som har oppstått og handlingene som er iverksatt for å rette dem.

Med tanke på dette, hva er formålet med en journalquizlet?

Medisinske journaler kan brukes til lovlig formål for å beskytte pasienter og medisinsk fagfolk. Hvilket av følgende er sant om medisinske journaler ? De gir en skriftlig redegjørelse for en pasienter helsevesen. EN tålmodig , Patrick, hevder at han fikk en behandling fra Westerville Medisinsk Senter forrige måned.

Hva er prinsippene for god journalføring?

Nøkkelprinsipper Alle poster må være signert, tidsbestemt og datert hvis de er håndskrevne. Hvis de er digitale, skal de kunne spores til den som har gitt omsorgen som er dokumentert. Sørg for at du er oppdatert i bruken av elektroniske systemer på arbeidsplassen din, inkludert sikkerhet, konfidensialitet og riktig bruk.

Anbefalt: