Hva er arbeidet med palmeolje?
Hva er arbeidet med palmeolje?

Video: Hva er arbeidet med palmeolje?

Video: Hva er arbeidet med palmeolje?
Video: Sophie Elise om palmeolje 2024, April
Anonim

palmeolje brukes for å forhindre vitamin A-mangel, kreft, hjernesykdom og aldring. Det brukes også til å behandle malaria, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, demens og cyanidforgiftning. palmeolje brukes til vekttap og for å øke kroppens stoffskifte. som mat, palmeolje brukes til steking.

Med tanke på dette, hvorfor er palmeolje så dårlig for deg?

palmeolje , håndflaten kjernen olje , og kokos olje - den så -kalt tropisk oljer - fikk en dårlig rykte fordi de er høye i mettet fett, som lenge har vært knyttet til hjertesykdom. Mettet fett øker " dårlig "LDL-kolesterol og triglyserider, som begge er risikofaktorer for hjertesykdom.

Deretter er spørsmålet, hva er problemet med palmeolje? palmeolje har vært og fortsetter å være en viktig pådriver for avskoging av noen av verdens mest biologiske mangfoldige skoger, og ødelegger habitatet til allerede truede arter som Orangutang, pygmeelefant og Sumatran-neshorn.

Rett og slett, er palmeolje dårlig for?

palmeolje har et høyt innhold av mettet fett, som kan være skadelig for kardiovaskulær helse. Imidlertid fant en studie at når det konsumeres som en del av et balansert kosthold, " palmeolje har ikke økt risiko for kardiovaskulær sykdom." Til tross for fordelene, andre oljer anbefales for bruk i matlaging som oliven olje.

Hvorfor er ikke palmeolje vegansk?

Det er avledet fra håndflaten frukt, som vokser på afrikansk palmeolje trær. I prinsippet, palmeolje er vegansk , men mange veganer velger å unngå olje , fordi de hevder at utvinning av palmeolje utnytter dyr og påfører dem smerte og lidelse, noe veganer unngå. palmeolje skader miljøet.

Anbefalt: