Hvor tykke skal vegger være i Autocad?
Hvor tykke skal vegger være i Autocad?

Video: Hvor tykke skal vegger være i Autocad?

Video: Hvor tykke skal vegger være i Autocad?
Video: Масштаб чертежа и размеров в AutoCAD 2024, Kan
Anonim

Det er ingen standard tykkelse av vegger . Det er en rekke materialer som brukes til å bygge vegger . Noen få er listet opp her. Og hvis 1 murstein vegg hvis du er utsatt for miljøet, og krever en fuktsperre eller isolasjon, tillat 50 mm (2″) b

På samme måte kan man spørre seg, hvor tykke må vegger være?

De fleste innvendige vegger er konstruert med 2-by-4 innramming, og hver 2-by-4 har en nominell bredde på 3 1/2 tommer . Gipsvegg dekker vanligvis begge sider, og det er vanligvis 1/2 tommer tykk, noe som gjør veggen 4 1/2 tommer tykk.

På samme måte, hvor tykk er en husvegg? Fast vegger er vanligvis som tykk som lengde på en standard murstein (eller 225 mm). På bygninger over 2 etasjer, den nedre vegger kan være "og en halv murstein" eller 345 mm tykk.

Følgelig, hvor tykke er vegger på en planløsning?

Interiør vegger er vanligvis omtrent 4 1/2 tommer tykk og eksteriør vegger rundt 6 1/2 tommer. Hvis du skal tegne plantegninger for et eksisterende hjemmemål tykkelse av vegger ved dører og/eller vinduer.

Er en vegg bærende?

Vanligvis når vegg det aktuelle løper parallelt med gulvbjelkene over, er det ikke en laste - bærende vegg . Men hvis vegg løper vinkelrett (i en 90-graders vinkel) på bjelkene, er det en god sjanse for at det er laste - peiling . Imidlertid er det tilfeller der a bærende vegg er parallell med bjelkene.

Anbefalt: