Kan jeg sende en handling i redusering?
Kan jeg sende en handling i redusering?

Video: Kan jeg sende en handling i redusering?

Video: Kan jeg sende en handling i redusering?
Video: Beskyt dig selv mod magiske angreb. Sådan beskytter du dig selv mod skader og det onde øje 2024, Kan
Anonim

4 svar. Sender ut en handling innenfor en redusering er et antimønster. Din redusering bør være uten bivirkninger, bare fordøye handling nyttelast og returnere et nytt tilstandsobjekt. Legge til lyttere og sende handlinger innen reduseringsboks føre til lenket handlinger og andre bivirkninger.

Med dette i øyesyn, hvordan sender du en handling i Redux?

Likevel, når du vil sende en handling fra komponenten din, bør du først koble den til butikken og bruke tilkoblingsmetoden for å reagere- redux (2. vei). Så, når du begynner å ha logikk i mapDispatchToProps-funksjonen, er det på tide utsendelseshandling i din saga (3. vei).

Man kan også spørre seg, hva gjør butikkutsendelse? utsendelse (handling) Sender en handling. Dette er den eneste måten å utløse en tilstandsendring. De butikkens reduksjonsfunksjonen kalles opp med det gjeldende getState()-resultatet og den gitte handlingen synkront.

Herav, hva er handlinger og reduksjonsmidler?

Reduksjonsmidler : Som vi allerede vet, handlinger bare fortelle hva de skal gjøre, men de forteller ikke hvordan de skal gjøre, så reduksjonsmidler er de rene funksjonene som tar dagens tilstand og handling og returner den nye tilstanden og fortell butikken hvordan de skal gjøre.

Hva er handling og redusering i Redux?

EN redusering er en funksjon som bestemmer endringer i en applikasjons tilstand. Den bruker handling den mottar for å bestemme denne endringen. Vi har verktøy, som Redux , som hjelper til med å administrere en applikasjons tilstandsendringer i en enkelt butikk slik at de oppfører seg konsekvent.

Anbefalt: