Hvordan rekondisjonerer du en koblingsstang?
Hvordan rekondisjonerer du en koblingsstang?
Anonim

Typisk, rekondisjonering stenger innebærer å rense dem grundig, og deretter sjekke dem med magnetisk partikkelinspeksjon for eventuelle sprekker. Deretter sjekkes stengene for retthet fordi enhver bøy eller vridning i stang kan føre til problemer med oljeklaring og sannsynligvis føre til feil.

Kan du følgelig gjenbruke stempelstenger?

Ikke noe problem. Hvis den snurret en stang peiling da du kan ikke gjenbruk stang . Fordi de er en sprukket stang de kan Skal ikke endres for å korrigere skader forårsaket av at lageret spinner.

I tillegg, hvordan endrer du størrelsen på en stang? Til " endre størrelse "den stang , fjernes boltene, deretter slipes en liten mengde metall av stang og hetten der de parer seg sammen. Deretter settes boltene tilbake og trekkes på plass. På grunn av metallfjerningen er den store enden nå mindre enn da du startet.

Med dette i betraktning, kan du rette ut en bøyd koblingsstang?

Hvis de har bare en liten bøy de kan være rettet opp , ta den med til en god butikk og få dem til å se på den, og få den sjekket for sprekker før du bruke penger på det. Det kommer veldig an på hvordan bøyd det er det, men ja bøyd lure stang kan være rettet opp.

Kan jeg bytte stempelringer selv?

Skifte stempelringer er en stor jobb og folk flest vil ta kjøretøyet til en garasje for å få arbeidet utført. Imidlertid, du kan fortsatt gjøre den deg selv . Du trenger bare noen grunnleggende verktøy og litt tid, sammen med servicehåndboken for kjøretøyet ditt.

Anbefalt: