Hvordan matcher du gammel betong med ny?
Hvordan matcher du gammel betong med ny?

Video: Hvordan matcher du gammel betong med ny?

Video: Hvordan matcher du gammel betong med ny?
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, April
Anonim

Hell en liten mengde betong flekker i en liten bøtte og tilsett vann for å tynne den. Test flekken og la den tørke på prøven betong for å se om det fyrstikker fargen på eksisterende sement når den er tørr. Tilsett mer vann eller flekk etter behov for å få det nær det samme, og børst deretter flekken på ny sement.

Dessuten, hvordan farger du eksisterende betong?

Skrubbe betong bruke en stiv kost for å fjerne skitt fra overflaten. Skyll deretter hele terrassen med vann. Slik beiser du betong prosjektet er mye raskere og enklere hvis du beiser hele terrassen en enkelt farge . Alt du trenger å gjøre er å våte betong og påfør flekken.

Dessuten, hvordan får jeg betongen min hvit igjen? Påfør eddik eller blekemiddel på de misfargede områdene. Hvis du bruker eddik, må du ikke fortynn den. Hell det på betong og skrubb den inn i overflaten med en skrubbebørste. Hvis misfargingen begynner å falme, gjenta til den forsvinner helt.

Spørsmålet er også, kan du helle ny betong over gammel betong?

Hvis den eksisterende betong er i god form strukturelt, du kan helle ny betong over det for å friske det opp. Riktig forarbeid er nøkkelen til suksess ved lagdeling ny betong over gammel . Hvis den eksisterende betong er i god form strukturelt, du kan helle ny betong over det for å friske det opp.

Hvorfor er ny betong så hvit?

Utblomstring er en kritt hvit saltrester som kan oppstå med ethvert produkt som inneholder sement . Etter hvert som fuktighet vandrer opp til overflaten av betong , bærer den med seg kalsiumsalter fra innsiden av betong . Når saltene når overflaten, reagerer de med CO2 i luften og danner uoppløselig kalsiumkarbonat.

Anbefalt: