Må kvinnelige flyvertinner bruke skjørt?
Må kvinnelige flyvertinner bruke skjørt?

Video: Må kvinnelige flyvertinner bruke skjørt?

Video: Må kvinnelige flyvertinner bruke skjørt?
Video: 10 Flight Attendants Who Dress BETTER Than You 2024, Kan
Anonim

Imidlertid klamrer deler av luftfartsindustrien seg fortsatt til utdaterte regelverk, med flyselskaper som fortsatt krever besetningsmedlemmer som identifiserer seg som hunn til bruke skjørt . Stereotypen av flyvert er veldig gammeldags allerede: ser pen ut, full gjøre -opp og iført en skjørt.

Herav, må kvinnelige flyvertinner bruke sminke?

Det forteller American Airlines flyvertinner at hvis de bruk sminke , "det skal være smakfullt og komplementært til ditt profesjonelle image." United Airlines, JetBlue og Delta Air Lines sa at de ikke krever det sminke enten.

Spørsmålet er deretter, må flyvertinnene bruke leppestift? Smiling er en del av en flyvertinnens jobb, selvfølgelig, og mange kvinnelige kabinansatte er det nødvendig å bruke leppestift som en del av uniformen deres. Rød er deres favorittfarge av en grunn, ifølge Elizabeth Upshaw, en tidligere JetBlue flyvert.

Også for å vite, hva er kleskoden for en flyvertinne?

En bluse med jakke og skjørt eller bukse er best. Hvis du bruker et skjørt skal det ikke være for stramt eller for kort. Valgfrie farger er blå, svart, grå eller brun. Bluser skal være bomull eller silke i en nøytral farge med lange ermer og skal sitte behagelig (ikke for stramt) eller for distraherende på grunn av høye farger.

Er flyvertinnene bare kvinner?

Flertallet av flyvertinner for de fleste flyselskaper er hunn , selv om et betydelig antall menn har kommet inn i bransjen siden 1980.

Anbefalt: