Innholdsfortegnelse:

Kan jeg få en ny låneendring?
Kan jeg få en ny låneendring?

Video: Kan jeg få en ny låneendring?

Video: Kan jeg få en ny låneendring?
Video: Changing Jobs and getting a Home Loan: Is this Possible? 2024, Kan
Anonim

Ja, det er mulig få en ny låneendring men statistisk sett er det åpenbart at du er mindre sannsynlig å gjøre det få en ny modifikasjon hvis du har hatt en første, og en tredje hvis du var så heldig få et sekund . Det er mulig likevel.

På samme måte kan man spørre seg, hvor mange ganger kan du søke om låneendring?

Som med søker for en ny låne , ingen begrensninger på antall ganger at du kan be om å få din låne modifisert. Men å komme med en forespørsel og faktisk komme til enighet er to forskjellige saker, og du kan skade sjansene dine for å få din låne endret hvis du prøv å endre din låne for ofte.

kan jeg kjøpe en annen bolig etter en låneendring? Hvis du har sent på den nye modifiserte boliglån , nesten alle långivere vil kreve en 12 måneders ventetid fra datoen for siste sen. Mange långivere ser også etter perfekt kreditt etter en låneendring . Hvis du hadde en modifikasjon av lån du kan kjøpe en ny hjem eller refinansiere din eksisterende hjem.

Deretter kan man også spørre, kan du bli nektet en låneendring?

Hvis din Modifikasjon av lån er Nektet Din utlåner kan benekte din modifikasjon av en annen grunn. I mange tilfeller, du kan klage på vedtaket til benekte din modifikasjon av lån . Modifikasjoner av lån er rent frivillig fra långivers side. Du kan ikke tvinge utlåner til å tilby du en.

Hvordan kvalifiserer du for en låneendring?

Generelt, for å være kvalifisert for en låneendring, må du:

  1. vise at du ikke kan betale din nåværende boliglån på grunn av økonomiske vanskeligheter.
  2. fullfør en prøveperiode for å vise at du har råd til det nye månedlige beløpet, og.
  3. gi all nødvendig dokumentasjon til utlåner for evaluering.

Anbefalt: