Hva står metl for Army?
Hva står metl for Army?

Video: Hva står metl for Army?

Video: Hva står metl for Army?
Video: USSR Army 2024, Kan
Anonim

Definisjon. EN Mission Essential Task List (METL) er en liste over oppgaver som en enhet må utføre i kamp. METL er et skriftlig krav for krigstidsoppdrag. Hensikt. Trening forbereder en enhet for kamp.

På denne måten, hva er et metl-overgang?

EN METL-overgang Ved å fremheve sentrale kollektive og individuelle oppgaver, kan sjefer bestemme de spesifikke områdene som krever mer fokus. En enhet må også vurdere sine teaterspesifikke krav.

For det andre, hva menes med t Week-konseptet? De T - Ukekonsept er et tidsmessig rammeverk og planleggingsverktøy som skisserer nødvendige milepæler for treningsarrangementer. Øverst i figuren viser en metode som gir begrenset planlegging og forberedelsestid for bataljoner og kompanier.

Folk spør også, hva er kollektiv trening i Hæren?

Kollektiv trening er den opplæring av en gruppe soldater (mannskaper, lag, squads og platonger) for å utføre oppgaver som kreves av en gruppe som helhet. Institusjonell opplæring . Institusjonell opplæring foregår på skoler ( Hæren serviceskole, USAR-skole, NCO-akademi og enhetsskole) eller Hærens trening sentre.

Hva er hærens livsblod?

Enhetsopplæring og lederutvikling er Hærens liv - blod . Hæren ledere trener enheter til å være allsidige. De utvikler underordnede ledere-militære og Hæren sivile - å være kompetente, trygge, smidige og tilpasningsdyktige ved å bruke Hæren lederutviklingsmodell.

Anbefalt: