Kan arbeidsgiveren min betale meg mindre for reisetid?
Kan arbeidsgiveren min betale meg mindre for reisetid?

Video: Kan arbeidsgiveren min betale meg mindre for reisetid?

Video: Kan arbeidsgiveren min betale meg mindre for reisetid?
Video: I earn tips. Can my employer pay me less than minimum wage? 2024, Kan
Anonim

De Fair Labor Standards Act krever generelt arbeidsgivere til betale ansatte som ikke er fritatt for tid brukt i arbeidsrelatert reise . Derfor er det tillatt for en arbeidsgiver til betale en ansatt for tid brukt i reise på a Nedre timepris enn de ansattes normalsats.

På denne måten, må arbeidsgivere betale deg for reisetid?

Fair Labor Standards Act (FLSA) forskrifter krever arbeidsgivere til betale til reisetid i noen omstendigheter. Når betale er nødvendig , tid brukt reiser regnes som arbeidstimer og må tas med ved fastsettelse av overtid betale forpliktelser.

Spørsmålet er deretter, får rørleggere betalt for reisetid? Ikke Få betalt for reisetid Det er ingen krav om at pendle til jobb skal være betalt , men tid mellom jobber vanligvis bør være.

På samme måte, er reisetid kompensert for ansatte som ikke er unntatt?

Ansatte i stillinger klassifisert som ikke unntatt (overtid kvalifisert) under Fair Labor Standards Act kan være kvalifisert for kompensasjon for tid de bruker reiser . Erstatningen en ansatt mottar avhenger av typen reise og om reisetid foregår innenfor normalen arbeid timer.

Kan jeg betale minstelønn for reisetid?

La oss si at du har en timeansatt som reiser mellom kundesteder i løpet av arbeidsdagen. For hver time du bruker med klienten betale den ansatte en time lønn som overstiger minstelønn (for øyeblikket $7,25/time). Imidlertid, du gjøre ikke kompensere for reisetid.

Anbefalt: