Er dobbeltbyrå ulovlig i Ohio?
Er dobbeltbyrå ulovlig i Ohio?

Video: Er dobbeltbyrå ulovlig i Ohio?

Video: Er dobbeltbyrå ulovlig i Ohio?
Video: Neil Young - Ohio [Live At Massey Hall 1971] (Video) 2024, Kan
Anonim

Dobbelt byrå er perfekt lovlig i Ohio , så lenge det er avslørt, og begge parter i transaksjonen behandles rettferdig. Det er i hvert fall tanken. I virkeligheten, dobbelt byrå ødelegger tillitsforholdet middel hadde med selgeren, samtidig som det praktisk talt ikke ga noen fordel for kjøperen.

I forhold til dette, kan en eiendomsmegler representere både selger og kjøper?

Eiendom agenter kan i hovedsak gjøre en av tre ting; representere en selger , a kjøper eller både . Når en eiendom middel representerer begge deler fester i en eiendom transaksjonen, er det det som kalles dobbeltbyrå.

hva er split Agency i eiendom? Prosenten dele er et beløp avtalt av megler og middel og gjenspeiler vanligvis nivået på tjenester og støtte megleren gir. Det kan også gjenspeile volumet av virksomheten middel bringer inn. Svært produktive agenter kan forhandle seg frem til bedre splittelser.

Folk spør også, hva er split Agency?

Dette betyr at meglerhuset og dets ledere vil opprettholde en nøytral posisjon og ikke ta noen handlinger som vil favorisere den ene siden fremfor den andre. Imidlertid vil (megler) fortsatt føre tilsyn med begge agenter for å sikre at deres klienter blir fullt representert.

Hva er et opplysningsskjema for byråer?

A. I nesten alle stater må agenten avsløre for hvem han eller hun jobber. Vanligvis det formidling gjøres skriftlig og kjøper eller selger må signere den. For å hjelpe meglere med å overholde byråets avsløring lover, noen stater har en lovfestet avsløringsskjema skrevet inn i loven.

Anbefalt: