Hva er hovedfunksjonene til revisjonsarbeidspapirer?
Hva er hovedfunksjonene til revisjonsarbeidspapirer?

Video: Hva er hovedfunksjonene til revisjonsarbeidspapirer?

Video: Hva er hovedfunksjonene til revisjonsarbeidspapirer?
Video: REVIkurser.dk: Kursus i 'Revisors skriftlige erklæringer' med Claus Bonde 2024, Kan
Anonim

Det sekundære funksjoner til revisjonsarbeidspapir inkludere (1) bistå både fortsettende revidere teammedlemmer og revisorer ny til engasjementet i planlegging og gjennomføring av revidere , (2) assists revidere teammedlemmer som er ansvarlige for å overvåke og vurdere kvaliteten på utført arbeid, (3) demonstrerer

Deretter kan man også spørre seg hva er nytten av revisjonsarbeidspapirer?

Revisjonsarbeidspapirer brukes til å støtte revidere arbeidet utført for å gi sikkerhet for at revidere ble utført i samsvar med det aktuelle revisjon standarder. De viser revidere var: Riktig planlagt; At bevisene er tilstrekkelige og hensiktsmessige for å støtte revidere mening.

hva er hovedoppgaven til en revisor? An revisor gjør vanligvis følgende: Undersøker regnskaper for å være sikker på at de er nøyaktige og overholder lover og forskrifter. Beregner skyldig skatt, utarbeider selvangivelser og sørger for at skatter betales riktig og til rett tid.

Vet også hva som er inkludert i revisjonsarbeidsdokumenter?

Revisjonsarbeidspapirer referere til dokumenter som tilberedes av eller brukes av revisorer som en del av deres verk. De dokumenter inkludere sammendraget av kundens virksomhetens natur, forretningsprosessflyt, revidere program, dokumenter eller informasjon innhentet fra klienten samt revidere testing dokumenter.

Hvem tilhører revisjonsarbeidspapirene?

Arbeidspapirer er eiendommen til revisor , og noen stater har vedtekter som utpeker revisor som eier av arbeidspapirer . De revisors eiendomsrett, derimot, er underlagt etiske begrensninger knyttet til det konfidensielle forholdet til klienter.

Anbefalt: