Er menneskelig avfall god gjødsel?
Er menneskelig avfall god gjødsel?

Video: Er menneskelig avfall god gjødsel?

Video: Er menneskelig avfall god gjødsel?
Video: #Вощина литая из собственного воска: в чем разница? 2024, Kan
Anonim

Menneskelig utskillelse kan være attraktiv som gjødsel på grunn av stor etterspørsel etter gjødsel og den relative tilgjengeligheten av materialet for å skape nattjord. Bruk av ubehandlet menneskelig avføring som gjødsel er en risikabel praksis da den kan inneholde sykdomsfremkallende patogener.

På samme måte, hjelper menneskelig avføring planter med å vokse?

Poop , eller gjødsel , kan hjelpe planter å vokse fordi det beriker jorda at de vokse i. Planter er akkurat som oss; vi trenger næringsstoffer til hjelp oss vokse . Gjødsel tilfører næringsstoffer som nitrogen, fosfor, kalium, som fremskynder nedbrytningen og senker jordens pH. Dette hjelper de planter vokser raskere!

På samme måte bruker bøndene menneskelig avfall som gjødsel i Storbritannia? I Storbritannia, kloakk slam går gjennom en tertiær anaerob fordøyelsesprosess som dreper opptil 99,99 % av patogenene. Rundt 1 million tonn tørre faste stoffer (det tilsvarer 3,5 millioner tonn ferske faste stoffer) ble brukt som gjødsel [i Storbritannia] i 2013."

Også å vite er, bruker Kina menneskelig avfall som gjødsel?

Er det mulig at kloakk brukes som gjødsel , som det er i mange deler av verden, selv om det ikke er bevis for at hvitløk er i Kina blir befruktet på denne måten. Det er i alle fall ikke noe problem med dette, menneskelig avfall er like effektiv a gjødsel som dyr Avfall.

Kan menneskekropper brukes som gjødsel?

Det er forskere enige om menneskelig vesener kan komposteres. Allerede utallige gårder over hele landet, inkludert minst en tredjedel av Washington State sine melkegårder, komposterer kropper av døde husdyr. I noen stater komposterer transportavdelinger roadkill.

Anbefalt: