Hvor mye bør en kommersiell taksering koste?
Hvor mye bør en kommersiell taksering koste?

Video: Hvor mye bør en kommersiell taksering koste?

Video: Hvor mye bør en kommersiell taksering koste?
Video: Takstmann ved overtagelse: Hvordan vi undersøker et bad 2024, Kan
Anonim

Kommersielle vurderinger

Du vil sjelden se en kommersiell vurdering for mindre enn $2, 000 ; og $4000 er sannsynligvis den vanligste kostnaden i disse dager for kommersielle eiendomslån på rundt $1 million. Noen kommersielle eiendomsvurderinger for veldig store prosjekter kan koste så mye som $10 000 til $25 000.

På samme måte spørs det, hvor mye bør taksering koste?

Et typisk enebolig vurdering vil variere fra $300 til $450 og kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på boligen, verdien av eiendommen, tilstanden til eiendommen og detaljnivået involvert i vurdering.

På samme måte, hvor mye koster det for en bedriftsvurdering? De koste av en forretningsvurdering avhenger av omstendighetene. De fleste takstmenn jobber per time, så størrelsen og kompleksiteten til selskap (antall eiendeler) spiller en stor rolle i koste . I følge Mariner Capital Advisers er det koste av en forretningsvurdering kan variere mellom $5 000 og $30 000.

På denne måten, hvem betaler for en kommersiell vurdering?

Betaler for Vurdering vs. Vanligvis i en eiendomstransaksjon vurdering gebyr belastes av utlåner til låntaker som en tjeneste eller avsluttende kostnad. Låntakerne betale långiveren for vurdering og ikke foreta betaling direkte til takstmann.

Hvor lenge er en kommersiell vurdering god for?

For å oppsummere, eiendom takseringer har utløpsdatoer fordi boligmarkedet har en tendens til å svinge, og långiveren ikke ønsker å tape penger. EN god tidsvindu der vurdering er gyldig er mellom 30 og 120 dager.

Anbefalt: