Hva er bestått poengsum for SHRM CP-eksamenen?
Hva er bestått poengsum for SHRM CP-eksamenen?

Video: Hva er bestått poengsum for SHRM CP-eksamenen?

Video: Hva er bestått poengsum for SHRM CP-eksamenen?
Video: What passing score do I need for my SHRM or HRCI exams? 2024, Kan
Anonim

Den nåværende SHRM - CP og SHRM -SCP eksamener har 160 spørsmål; 130 av dem brukes til å beregne din score . Etter at du har tatt testen, har du en rå score av 0-130 riktige svar; men score wereport to you er på en skala fra 120-200, med " passering "sett til 200-din skalert score.

Er SHRM CP-testen vanskelig på denne måten?

Situasjonsmessige vurderingsspørsmål Spørsmålene gis ikke poeng, da de er ment å gi en forhåndsvisning, men ikke bestemme beredskapen for SHRM Sertifiseringseksamener. Ytelse på disse elementene er ikke en indikasjon på ytelse på SHRM - CP og SHRM -SCP-eksamener.

Vet også, hvilke spørsmål er på SHRM CP-eksamenen? De SHRM - CP eksamen består av 160 flervalg spørsmål . Omtrent 95 av disse spørsmål er frittstående kunnskapselementer og 65 er situasjonsbetingede vurderingselementer.

Dessuten, hva er en bestått poengsum på PHR-eksamenen?

Til sende SPHR/ PHR eksamen , må kandidaten score 500 merker av 700 (dvs. Sende prosentandelen er 71,4).

Hvor mye tjener en SHRM CP?

Undersøkelsen fant også at medielønnen for noen med en PHR er høyere enn det for noen med en SHRM - CP . De med SPHR også tjene mer enn de med en SHRM - SCP . I mellomtiden har fagfolk med en GPHR den høyeste inntjeningsevnen av alle, med en medianlønn på $155 000.

Anbefalt: