Er spirulina og chlorella det samme?
Er spirulina og chlorella det samme?

Video: Er spirulina og chlorella det samme?

Video: Er spirulina og chlorella det samme?
Video: Spirulina VS Chlorella, Which One Should You Take? 2024, Kan
Anonim

Spirulina er en type cyanobakterier i blågrønnalgefamilien. Chlorella er en type grønnalger som vokser i ferskvann. Begge typer alger er ekstremt næringstette og gir et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Vet også, hvilken er sunnere Spirulina eller Chlorella?

Chlorella er høyere i fett og kalorier Chlorella og spirulina levere en rekke næringsstoffer. Chlorella er høyere i kalorier, så vel som omega-3 fettsyrer, provitamin A, riboflavin, magnesium, jern og sink. Spirulina er lavere i kalorier, men inneholder fortsatt en høy mengde riboflavin, tiamin, jern og kobber.

På samme måte, kan jeg ta Spirulina og Chlorella sammen? Spirulina & Chlorella , når tatt sammen som et supplement, gir en unik balanse av grønn supermat, siden kombinasjonen kan skryte av komplett protein og et bredt utvalg av vitaminer og mineraler, hvorav noen du kan kommer ikke lett fra et plantebasert kosthold.

For det andre, hvordan er Chlorella forskjellig fra spirulina?

Disse bittesmå grønne maskinene er populære for sin overflod av protein, vitaminer og mineraler, klorofyll (det grønne pigmentet i planter) og betakaroten (vitamin A). Spirulina er en blågrønn alge, med en levende smaragdgrønn farge mens Chlorella er en lys skoggrønn.

Hva er spirulina og chlorella bra for?

Spirulina og chlorella er næringstette alger som dyrkes i mineralrike bassenger med ferskvann. De regnes som en forynger av kroppen og er kjent for å forbedre energinivået, spesielt mental energi.

Anbefalt: