Innholdsfortegnelse:

Hvor mange uavhengige reguleringskommisjoner er det?
Hvor mange uavhengige reguleringskommisjoner er det?

Video: Hvor mange uavhengige reguleringskommisjoner er det?

Video: Hvor mange uavhengige reguleringskommisjoner er det?
Video: 2.17 Notes - Part 2 - Independent Regulatory Agency 2024, Kan
Anonim

Reguleringsbyråer

Der er et ytterligere skille mellom en uavhengig byrå og en uavhengig reguleringsorgan . Papirarbeidsreduksjonsloven viser 19 oppregnede " uavhengige reguleringsorganer "

På denne måten, hvor mange uavhengige reguleringsbyråer er det?

United States Government Manual viser 96 uavhengige utøvende enheter og 220 komponenter i de utøvende avdelingene. En enda mer inkluderende liste kommer fra USA.gov, som viser 137 uavhengige utøvende etater og 268 enheter i kabinettet.

Vet også, hva er ulempene ved de uavhengige reguleringskommisjonene? Ulemper av Regulatoriske kommisjoner Noen viktige er: (i) The Provisjoner har for mye autonomi. De er faktisk ikke ansvarlige overfor noen. Det er de i alle fall ment å være uavhengig av president, men til og med kongressens kontroll over provisjoner er lite effektivt.

Deretter kan man også spørre seg, hva er et eksempel på en uavhengig reguleringskommisjon?

Uavhengig regulering byråer er føderale byråer opprettet av en kongresslov som er uavhengig av de utøvende avdelingene. Forbrukerproduktsikkerhet Kommisjon , atomkraftverket Reguleringskommisjonen , Federal Communications Kommisjon og verdipapirene og børsen Kommisjonen er eksempler av slike byråer.

Hva er forskjellen mellom et uavhengig byrå og en reguleringskommisjon?

Uavhengige reguleringsbyråer befinner seg i utøvende gren av regjeringen, men er ikke direkte under presidentens kontroll. Reguleringsbyråer gjennomføre undersøkelser og revisjoner for å sikre at bransjer og organisasjoner ikke utgjør trusler mot offentlig sikkerhet eller velvære.

Anbefalt: