Er Hoa og vedlikeholdsgebyr det samme?
Er Hoa og vedlikeholdsgebyr det samme?

Video: Er Hoa og vedlikeholdsgebyr det samme?

Video: Er Hoa og vedlikeholdsgebyr det samme?
Video: Брене Браун: Слушая стыд 2024, April
Anonim

HOA kontingent dekker fellesarealer i nabolaget, ikke din eiendom. Hvis det er en enebolig, er begrepet vedlikeholdsgebyr refererer til HOA . HOA kontingent dekker fellesarealer i nabolaget, ikke din eiendom. Den tar seg av ting som bassenget og landskapsarbeid.

På samme måte spørs det, er HOA-avgifter og vedlikeholdsavgifter det samme?

HOA kontingent dekke fellesarealer i nabolaget, ikke eiendommen din. Hvis det er en enebolig, er begrepet vedlikeholdsgebyr refererer til HOA . HOA kontingent dekke fellesarealer i nabolaget, ikke eiendommen din. Den tar seg av ting som bassenget og landskapsarbeid.

I tillegg, hva er vanligvis inkludert i HOA-avgifter? HOA-avgifter pålegges nesten alltid sameiere, men de kan også gjelde i enkelte nabolag i eneboliger. For sameiere, HOA-avgifter vanligvis dekke kostnadene ved vedlikehold av bygningens fellesarealer, som lobbyer, uteplasser, landskapsarbeid, svømmebasseng og heiser.

Videre, er leilighetsavgifter og HOA-avgifter de samme?

Den største forskjellen mellom en leilighet forening og en HOA er omfanget av eierskap. Huseiere har ingen egeninteresser i fellesarealer som eies av HOA . På grunn av dette, andelsgebyrer utbetales typisk for å støtte vedlikehold av egen eiendom, mens HOA-avgifter støtte andres eierandeler.

Hva er typiske HOA-avgifter for en leilighet?

Typisk assosiasjon Avgift Områder I følge forskning fra Trulia, gjennomsnitt borettslag avgift , som inkluderer leilighet assosiasjon avgifter , er $331 per måned i 2017. The typisk rekkevidden er imidlertid ekstremt bred, og du kan forvente å betale alt mellom $100 på den lave enden til $700 på den høye enden.

Anbefalt: