Hva er et vedlikeholdsgebyr for en leilighet?
Hva er et vedlikeholdsgebyr for en leilighet?

Video: Hva er et vedlikeholdsgebyr for en leilighet?

Video: Hva er et vedlikeholdsgebyr for en leilighet?
Video: Boligkjøpere deler sine erfaringer med kjøp av leilighet av Eiendomsmegler Cardenas 2024, Kan
Anonim

En ekstra koste av å eie en leilighet eller leilighet er deres månedlige vedlikeholdsavgift . Den månedlige avgift dekker koste vedlikehold av bygninger, eiendom og fellesarealer. Din månedlige avgift kan være så lavt som $50 per måned til mer enn $1000 per måned, avhengig av plasseringen og størrelsen på leiligheten.

Angående dette, hva inkluderer leilighetsavgiftene?

Typiske leilighetsavgifter inkluderer vanligvis alltid et bidrag til bygningens vedlikehold og vedlikehold, men kan også inkludere varme, vann, kloakk , søppelhentingsgebyrer og til og med strøm og kabel TV, i noen tilfeller.

Videre, er leilighetsavgiftene verdt det? Condo avgifter spiller en stor rolle i å skyve kjøpere unna fordi det er en ekstra månedlig kostnad som kan bli en dårlig investering over tid. Andre hevder i mellomtiden det leiligheter er verdi det fordi selv enebolig betaler kostnader for vedlikehold og vedlikehold uten å få tjenestene som tilbys leiligheter.

hva inkluderer vedlikeholdsavgiften?

Generelt sett vedlikeholdsgebyrer dekker felleselementer, felles fasiliteter og bygningsforsikring. Noen av leiligheten gebyrer gå mot verktøy - de fleste inkludere vann, og mange inkludere varme eller naturgass, og noen få inkludere hydro og klimaanlegg. Noen bygninger til og med inkludere internett og TV-tjenester med sine gebyrer !

Er leilighetsavgifter per måned eller år?

Condo avgifter kan variere fra $50 til $1000 per måned avhengig av størrelsen på eiendommen, om bygget er et høyhus, eller det er flere bygninger. De månedlig avgift avhenger også av fasilitetene som tilbys, for eksempel en concierge, tennisbaner, et fellesskaps klubbhus eller en park.

Anbefalt: