Hvor lenge kan en advokat vente med å fakturere deg?
Hvor lenge kan en advokat vente med å fakturere deg?

Video: Hvor lenge kan en advokat vente med å fakturere deg?

Video: Hvor lenge kan en advokat vente med å fakturere deg?
Video: HAR KOKT ENORME KARASIER I RØMME. OPPSKRIFT. FORBEREDELSE Lipovan. ENG SUB. 2024, Kan
Anonim

Det er ingen regel på fakturering . Det er allment akseptert praksis for business-to-business fakturering , men det kan lett være 3 måneder ute etter siste kontakt du hadde med seg noe som var fakturerbart (netto 90 dager), uten å gå utenfor det.

Enkelt sagt, hvor lang tid må en advokat fakturere deg?

Det er ingen regel om fakturering. Det er allment akseptert praksis for fakturering fra bedrift til bedrift, men det kan lett være 3 måneder ute etter siste kontakt du hadde med seg noe som var fakturerbart (netto 90 dager), uten å gå utenfor det.

Kan en advokat også anklage deg uten å fortelle deg det? EN advokat kan belaste deg for en konsultasjon, men de burde fortelle deg før du bok og forklar eventuelle forhold. For eksempel kan de tilby de første 30 minuttene gratis men lade for tid over det.

Deretter kan man også spørre, kan jeg få pengene mine tilbake fra advokaten min?

Du har rett; du burde motta en refusjon hvis din advokat gjorde ingenting. Hvis du betalte ham eller henne og ingen papirer ble ferdigstilt eller forberedt, har du rett til refusjon - i noen tilfeller hele gjenstandsgebyret. Først må du bekrefte at advokat gjorde ingenting på filen din. De tar et gebyr for den tjenesten.

Hva skal du gjøre hvis en advokat tar deg for mye?

Hvis du Tenk det du var overladet av din advokat , du kan søke om å få vurdert regningen. Kostnadsvurderingsordningen brukes til gjøre sikre at advokatsalærer var rimelige og sammenlignet med mengden og typen arbeid som ble utført. Arbeidet skal også ha vært ferdig i rimelig tid.

Anbefalt: