Hvor stor er en seksjon i Alberta?
Hvor stor er en seksjon i Alberta?

Video: Hvor stor er en seksjon i Alberta?

Video: Hvor stor er en seksjon i Alberta?
Video: Driving in Edmonton Canada. City Life. Homes/Houses/Property. Alberta Province. 2024, Kan
Anonim

640 dekar

Her, hvor stor er en township i Alberta?

Hver seksjon er en kilometer på en side, eller 80 Chains square (omtrent), som inneholder 640 dekar. Et tredje system township måler derfor omtrent 486 kjeder øst-vest og 483 kjeder nord-sør.

Vet også, hva er lovlig landbeskrivelse i Alberta? Lovlige grunnbeskrivelser er basert på Alberta Township Survey (ATS) system. ATS er et rutenett som deler provinsen inn i like store pakker med land . Under ATS, land er utpekt som vest for 4., 5. eller 6. meridian (henholdsvis 110°, 114°, 118° vestlig lengdegrad).

På samme måte kan man spørre seg, hva er dimensjonene til en del av landet?

I oss. land oppmåling under det offentlige Land Survey System (PLSS), en seksjon er et område nominelt en kvadratkilometer (2,6 kvadratkilometer), som inneholder 640 dekar (260 hektar), med 36 seksjoner utgjør en undersøkelsesby på et rektangulært rutenett.

Hvordan bestemmer du township rekkevidde og seksjon?

refererer til Område 1 øst (av hovedmeridianen). Neste, hver township er delt inn i 36 seksjoner . Hver seksjon er en kvadratkilometer og inneholder 640 dekar. De seksjoner er nummerert fra 1 til 36 i rekkefølgen vist i diagrammet til venstre (se de gule rutene som viser en "fullstendig" township ).

Anbefalt: