Hvorfor knekker skjærpinner?
Hvorfor knekker skjærpinner?

Video: Hvorfor knekker skjærpinner?

Video: Hvorfor knekker skjærpinner?
Video: "hvorfor quick shifter du?" 2024, September
Anonim

Skjærstifter . Legg merke til sporene i pinner hvor de vil gå i stykker av for å forhindre skade på mateskrueakselen og girkassen. EN skjærstift (noen ganger kalt a klippe bolt) i en snøfreser kobler skruen til akselen. Den er designet for å gå i stykker vekk i tilfelle fremmedlegemer kommer i kontakt med de bevegelige delene.

Og hvorfor bryter snøfreseren min stadig skjærstifter?

Snøfreserens skruer hjelper deg med å kjerne gjennom hardpakket snø og is. Imidlertid, hvis de arbeidsmengden er for mye for de skruer å håndtere, en skjærstift kan gå i stykker . Denne måten de skruens drivaksel vil ikke gå i stykker hvis du kjører over en fortauskant, avis eller skjult stein.

Vet også, hva er formålet med en skjærstift? EN skjærstift er en mekanisk detalj designet for å tillate et spesifikt utfall å skje når en forhåndsbestemt kraft påføres. Det kan det enten funksjon som en sikring utformet for å bryte for å beskytte andre deler, eller som en betinget operatør som ikke vil tillate en mekanisk enhet å fungere før riktig kraft påføres.

Også for å vite, hva skjer når en skjærstift ryker?

Ødelagt skjærstift eller bolt . De skjærstift og bolt fest skruene til drivakselen. De er laget for å gå i stykker hvis snøfreseren din treffer en stor stein eller isbit for å beskytte motoren mot skade. Hvis skjærstift eller bolten går i stykker , kan ikke skruen snu.

Hvor stramme skal skjærstifter være?

Du ønsker det stramt nok til å forhindre at de to delene beveger seg frem og tilbake. Men ikke slik stramt for å hindre dem i å bevege seg! Sannsynligvis 20-30 ft-lb.

Anbefalt: