Er betong krystallinsk?
Er betong krystallinsk?

Video: Er betong krystallinsk?

Video: Er betong krystallinsk?
Video: Тренды в дизайне кухни 2018. Выставка EuroCucina 2024, Kan
Anonim

Grunnleggende for utviklingen av Xypex Krystallinsk Teknologi var en grundig forståelse av betong kjemisk og fysisk sminke. Betong er porøs. Denne prosessen utløser en kjemisk reaksjon mellom Xypex, fuktighet og biproduktene fra sementhydrering, og danner en ny uløselig krystallinsk struktur.

På samme måte kan du spørre, hva er krystallinsk vanntetting?

Krystallinsk vanntetting er en teknologi som involverer utvikling av krystaller for å bidra til å oppnå vanntette betongkonstruksjoner. BASF krystallinsk vanntetting teknologi er tilgjengelig som en vanntett belegg for betong, eller et integrert tilsetningsstoff for betong, for bruk i både over- og undergradsapplikasjoner.

I tillegg, hva er krystallinsk blanding? Krystallinsk blanding . Av Concrete Construction Staff. Krystol Internal Membrane (KIM) krystallinsk blanding tilbyr en vanntettingsløsning ved å gjøre betong om til en vannbarriere. Når de kombineres med vann, reagerer kjemikaliene og danner millioner av nållignende krystaller i betongen.

I tillegg, er betong hydrofil?

Typisk betong er ganske hydrofil . Dette kommer fra det intrikate systemet av små kapillærer, som suger vann gjennom mikrosprekkenettverket i en betong plate. Darcys koeffisient refererer til evnen til flytende vann under trykk til å strømme gjennom eventuelle porer og kapillærer som er tilstede.

Hvor brukes krystallinsk vanntetting?

Uansett hvor vannet går, krystallinsk vanntetting vil dannes som fyller porene, tomrom og sprekker. Når krystallinsk vanntetting påføres overflaten, enten som et belegg eller som dryshake-påføring på en fersk betongplate, foregår en prosess som kalles kjemisk diffusjon.

Anbefalt: