Hvordan fungerer krystallinsk vanntetting?
Hvordan fungerer krystallinsk vanntetting?

Video: Hvordan fungerer krystallinsk vanntetting?

Video: Hvordan fungerer krystallinsk vanntetting?
Video: Hvordan fungerer Vacustyler Avantgarde? 2024, Kan
Anonim

Krystallinsk vanntetting systemer er avhengige av en teknologi som gjør porøs betong til en ugjennomtrengelig barriere. Resultatet er en struktur med redusert oppsprekking, selvtetting og vanntetting egenskaper som gir et kraftig forsvar mot vannskader og korrosjon av armeringsstål.

På samme måte kan du spørre, hva er krystallinsk vanntetting?

Krystallinsk vanntetting er en teknologi som involverer utvikling av krystaller for å bidra til å oppnå vanntette betongkonstruksjoner. BASF krystallinsk vanntetting teknologi er tilgjengelig som en vanntett belegg for betong, eller et integrert tilsetningsstoff for betong, for bruk i både over- og undergradsapplikasjoner.

I tillegg, hva er xypex vanntetting? Xypex Konsentrat er det mest kjemisk aktive produktet innen Xypex Krystallinsk Vanntetting System. Når det blandes med vann, påføres dette lysegrå pulveret som et sementholdig oppslemmingsstrøk på betong over eller under kvalitet, enten som et enkelt strøk eller som det første av en to-lags påføring.

Også for å vite, hvor brukes krystallinsk vanntetting?

Uansett hvor vannet går, krystallinsk vanntetting vil dannes som fyller porene, tomrom og sprekker. Når krystallinsk vanntetting påføres overflaten, enten som et belegg eller som dryshake-påføring på en fersk betongplate, foregår en prosess som kalles kjemisk diffusjon.

Er betong krystallinsk?

Grunnleggende for utviklingen av Xypex Krystallinsk Teknologi var en grundig forståelse av betong kjemisk og fysisk sminke. Betong er porøs. Denne prosessen utløser en kjemisk reaksjon mellom Xypex, fuktighet og biproduktene fra sement hydrering, og danner en ny uløselig krystallinsk struktur.

Anbefalt: