Hva er hovedjobben til en senator?
Hva er hovedjobben til en senator?

Video: Hva er hovedjobben til en senator?

Video: Hva er hovedjobben til en senator?
Video: Каким будет 2022 год: чем опасен, что ждать, что нужно сделать в год Черного Водяного Тигра 2024, Kan
Anonim

Senatorer har visse ansvarsområder som ingen andre har – inkludert de i Representantenes hus. Disse ansvarsoppgavene inkluderer å godta traktater og bekrefte føderale tjenestemenn som høyesterettsdommere.

Bare så, hva er rollen til en senator?

De forente stater Senatet er en del av USAs kongress, som er en liten gruppe folkevalgte som bestemmer lovene i landet. Hver amerikansk stat velger to personer til å representere dem i USA Senatet . Disse menneskene kalles senatorer.

På samme måte, hva er hovedjobben til en kongressmedlem? Også referert til som en kongressmedlem eller kongresskvinne , er hver representant valgt for en toårsperiode som tjener folket til en bestemt kongressen distrikt. Blant andre oppgaver, representanter innføre lovforslag og vedtak, komme med endringer og sitte i utvalg.

hva er de fire pliktene til senatet?

Huset og Senatet dele makten til å erklære krig, skaffe en hær og marine, låne og mynte penger, regulere mellomstatlig handel, opprette føderale domstoler, etablere regler for naturalisering av innvandrere, og "lage alle lover som skal være nødvendige og riktige for å gjennomføre det foregående Krafter ."

Hva er forskjellen mellom Kongressen og Senatet?

En annen forskjell er hvem de representerer. Senatorer representerer hele statene sine, men medlemmer av huset representerer individuelle distrikter. I dag, kongress består av 100 senatorer (to fra hver stat) og 435 stemmeberettigede medlemmer av Representantenes hus.

Anbefalt: