Hva er skanningskompetanse?
Hva er skanningskompetanse?

Video: Hva er skanningskompetanse?

Video: Hva er skanningskompetanse?
Video: Expert Mode Scan 2024, Kan
Anonim

Sekretærens kommisjon for å oppnå nødvendige ferdigheter ( SKANNER ) ble utnevnt av arbeidsministeren for å bestemme ferdighetene våre unge trenger for å lykkes i arbeidslivet. Kommisjonens grunnleggende formål er å oppmuntre til en økonomi med høy ytelse preget av høy dyktighet og høyt lønnsarbeid.

På denne måten, hva er fem arbeidsplasskompetanser?

Arbeidsplasskompetanser er definert i fem områder: (a) ressurser, (b) mellommenneskelige ferdigheter , (c) informasjon, (d) systemer og (e) teknologi. (a) Ressurser: En arbeider må identifisere, organisere, planlegge og allokere ressurser effektivt.

Spørsmålet er deretter, hva er en ferdighetsskanning? SkillScan Drive er en selvstyrt ferdigheter vurderingsverktøy som har en omfattende profil av din overførbare ferdigheter og preferanser. SkillScan Drive gir deg et kraftig språk for å beskrive dine sterke sider i CV, følgebrev og intervjuer.

På samme måte, hvor mange skanninger arbeidsplasskompetanser er identifisert av kommisjonen?

fem kompetanser

Hva er sjekklister for ferdigheter og hvordan kan arbeidere bruke dem?

Sjekklister for ferdigheter er praktiske lister som detaljer for ansatte ferdigheter de er pålagt å prestere og ytelsesnivået som forventes for hver ferdighet . sjekklister for ferdigheter kan ta form av loggbøker, utfyllbare PDF-skjemaer og elektroniske skjemaer.

Anbefalt: