Vil PVC-lim holde CPVC?
Vil PVC-lim holde CPVC?

Video: Vil PVC-lim holde CPVC?

Video: Vil PVC-lim holde CPVC?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

PVC sement (eller lim ) gjør ikke arbeidsmessig vanlig lim . Det bryter ned overflaten av røret som påføres og binder rør og beslag kjemisk sammen. Det er ingen spesiell CPVC til PVC lim ,”så kjemisk sammenføyning CPVC og PVC krever løsemiddel sement og primer som er sterke nok til å binde seg fullstendig CPVC rør.

Spørsmålet er også, er PVC-lim sterkt?

Polyvinylklorid er en imponerende sterk andrigid materiale som er flott for håndtering av flytende medier, men alle PVC infrastruktur du oppretter er bare som sterk som er det svakeste leddet. Når det gjelder rør, betyr det skjøtene dine. Riktig sementert PVC leddene er utrolig sterk , og vil holde seg vanntett i årevis.

hva er det beste limet for CPVC? Oatey 8 oz. CPVC sement er formulert for å binde CPVC rør og rørdeler i vannfordelingssystemer. Løsemidlet sement mykner overflaten av rør og beslag for å lage en sterk knytte bånd.

Også å vite er, er det en forskjell mellom PVC-sement og CPVC-sement?

Du kan bruke CPVC sement på din PVC pipes. For å forklare, må du forstå forskjellen mellom PVC og CPVC . PVC står for polyvinylklorid, mens CPVC står for klorert polyvinylklorid. Kloreringen gjør røret sterkere, hardere og jevnere, med færre porer.

Hvor lenge etter liming av CPVC kan du slå på vann?

I temperaturer fra 60 til 100 grader Fahrenheit og for trykk mindre enn 160 pund per kvadrattomme er herdetiden for 1/2- til 1 1/4-tommers rør 15 minutter, og for 1 1/2- til 2-tommers rør er det 30 minutter. I kaldere temperaturer er den sikreste fremgangsmåten å doble herdetidene.

Anbefalt: