Hva vil Thinset holde seg til?
Hva vil Thinset holde seg til?

Video: Hva vil Thinset holde seg til?

Video: Hva vil Thinset holde seg til?
Video: Thinset on Concrete 2024, Mars
Anonim

Thinset mørtel er ofte det foretrukne limet for montering av keramikk-, porselen- eller steinfliser. Dette materialet oppfører seg mye som sement eller mørtel, og skaper et tett bånd mellom overflater som kan stå opp til vekten av de tunge flisene.

Her, hva vil mørtel feste seg til?

Mørtel er først og fremst designet for å holde murmaterialer sammen. For de fleste byggeprosjekter betyr dette liming med murstein eller betong som allerede har tørket, prosjekter hvor slike materialer må formes til vegger og barrierer. Derimot, mørtelboks også brukes til mer forseggjorte prosjekter med keramiske fliser.

Videre, er det forskjell på Thinset og mørtel? mørtel /môrter/substantiv: en blanding av kalk med sement, sand og vann, brukt i bygningen for å binde murstein eller steiner. Thinset , samtidig som den blir også noen ganger referert til som en " mørtel " er et lim. Det er en blanding av sement, vann og fin sand. Den brukes vanligvis til å feste fliser eller stein til overflater som sement eller betong.

Vet også, holder Thinset seg til Thinset?

Thinset vil feste seg til thinset helt fint. Hvis alt du snakker om er 3/16 da tynnsett er en god løsning.

Hvordan sprer du thinset?

Øs opp en porsjon av tynnsett fra bøtta. Hold sparkelen i en liten vinkel med den flate siden mot overflaten, spre de tynnsett over gulvet eller veggen som smør på brød. Legg igjen et tynt, men jevnt lag tynnsett på et 3-fots stort område - eller omtrent så mye plass du kan dekke på noen få minutter.

Anbefalt: