Hva vil forklare godtgjørelsen for uinnkrevbare kontoer som har en debetsaldo?
Hva vil forklare godtgjørelsen for uinnkrevbare kontoer som har en debetsaldo?

Video: Hva vil forklare godtgjørelsen for uinnkrevbare kontoer som har en debetsaldo?

Video: Hva vil forklare godtgjørelsen for uinnkrevbare kontoer som har en debetsaldo?
Video: Hva skal til for å få en god webløsning? 2024, Kan
Anonim

Regnskap fordring er vanligvis en Debetbalanse . Det er en kontra eiendel regnskap , kalt avsetning for tvilsomme kontoer , vil ha en kreditt balansere . Dette skjer fordi kontra eiendelen regnskap har allerede regnskapsført tap på fordringer eller de som sannsynligvis ikke vil bli innkrevd.

Dessuten, er godtgjørelse for uinnkrevbare kontoer en debet eller kreditt?

Fordi det avsetning for tvilsomme kontoer er en kontra eiendel regnskap , avsetning for tvilsomme kontoer normal balanse er en kreditt balansere. Så for en avsetning for tvilsomme kontoer journaloppføring, kreditt oppføringer øker beløpet i denne regnskap og debet redusere beløpet i dette regnskap.

På samme måte, hva er godtgjørelse for uinnkrevbare kontoer? An avsetning for tvilsomme kontoer er en kontra eiendel regnskap at netto mot de totale fordringene presentert i balansen for kun å reflektere beløpene som forventes å bli betalt. De avsetning for tvilsomme kontoer er kun et estimat på mengden av kontoer fordringer som forventes ikke å kunne inndrives.

Bare så, hva indikerer en debetsaldo i godtgjørelsen for tvilsomme kontoer?

EN debetsaldo i Tillegg for tvilsomme kontoer indikerer det faktiske dårlig gjeld avskrivninger har oversteget tidligere avsetninger for mye gjeld . er den vanlig balansere for den kontoen. kan ikke forekomme dersom prosentandelen av fordringer metode av å estimere mye gjeld benyttes.

Hvilken konto har en debet som normal kontosaldo?

Eiendeler , utgifter , tap , og eiers trekkkonto vil normalt ha debetsaldo. Saldoen deres vil øke med en debetpost, og vil reduseres med en kredittpostering. Gjeld, inntekter og salg, gevinster og eierandeler og egenkapitalkontoer har normalt kredittsaldo.

Anbefalt: