Leverer FedEx fortsatt i regnet?
Leverer FedEx fortsatt i regnet?

Video: Leverer FedEx fortsatt i regnet?

Video: Leverer FedEx fortsatt i regnet?
Video: FedEx Boeing 767-300F (N159FE) Take off + Landing @ Paine field Airport Everett PAE 2024, April
Anonim

Jepp. Sjåførene fortsatt gjøre leveranser mens det er regner . Jeg vil anta siden de er ekstremt like selskaper, FedEx har også viktige kunder som regner med at tjenesten er levert.

Også å vite er, leverer FedEx i regnet?

FedEx Meteorologer Levere … Regn eller Shine. Avhengig av hvor du er i verden, feriesesongen ofte leverer sitt eget uønskede gave-tøffe vær. Uten vår tidlige advarsel om stormen som etterlot nesten en tomme med is på bakken, FedEx mannskaper måtte ha aviset mer enn 100 fly.

For det andre, vil Amazon levere i regnet? Selvfølgelig de skip og levere på regnfullt dager! I tilfelle du har… de er i Seattle, hvor regnfullt dager er stort sett hva du får fra oktober til april. Amazons transportører kan bli bremset av orkaner og snøstormer, men din grunnleggende regnfullt dag er ikke nok til å holde dem unna Shipping eller leverer.

På samme måte, spør folk, blir pakker levert i regnet?

Vi ser etter et sted å levere pakker hvor det vil forbli tørt uansett om det faktisk er det regner eller ikke. Hvis et slikt sted ikke er tilgjengelig eller tilgjengelig (f.eks. utenfor en låst port), vil sjåføren: Noen ganger kan to poser brukes til å dekke en pakke som er for stor for en enkelt pose for å beskytte den mot vått vær.

Stopper UPS regnlevering?

Bare de slutte å levere når det regner gresshopper.

Anbefalt: