Innholdsfortegnelse:

Hva er markedsføring og dens egenskaper?
Hva er markedsføring og dens egenskaper?

Video: Hva er markedsføring og dens egenskaper?

Video: Hva er markedsføring og dens egenskaper?
Video: Markedsføring kap 12 og 13 2024, Kan
Anonim

Markedsføring er kundeorientert: Markedsføring eksisterer for å identifisere og tilfredsstille behovene til nåværende og potensielle forbrukere. Kunden er i fokus for alle markedsføring aktiviteter. 3. Markedsføring er et system: En annen viktig karakteristisk av markedsføring er det er fungere som et system.

På samme måte, hva kjennetegner markedsføring?

Noen av de viktigste egenskapene til markedsføring er som følger:

  • Organisasjonsomfattende funksjon:
  • Markedsføring er en sosialt gjennomgripende prosess:
  • Markedsføring er både vitenskap og kunst:
  • Frivillig utveksling av verdier:
  • Oppnåelse av organisasjonsmål og kundebehov:
  • Utvalg av målmarkeder:

I tillegg, hva er den beste definisjonen på markedsføring? Markedsføring er koblingen mellom et samfunns materielle krav og dets økonomiske responsmønstre. Markedsføring tilfredsstiller disse behovene og ønskene gjennom utvekslingsprosesser og bygging av langsiktige relasjoner. Det er prosessen med å kommunisere verdien av et produkt eller en tjeneste gjennom posisjonering til kundene.

Så, hva kjennetegner markedsføringsmiljøet?

Til sammen utgjør de dens ytre markedsføringsmiljø , som inkluderer regulatorisk og politisk aktivitet, økonomiske forhold, konkurransekrefter, endringer i teknologi og sosial og kulturell påvirkning.

Hva kjennetegner konseptet?

Begreper er definert som kognitive abstraksjoner som representerer klasser av ting, hendelser eller ideer. Mer spesifikt, konstruksjonen konsept ” er definert i psykologien på grunnlag av tre attributter: psykologisk mening, struktur og overførbarhet (f.eks. Eckes 1991).

Anbefalt: