Hva er en bekreftelse i revisjon?
Hva er en bekreftelse i revisjon?

Video: Hva er en bekreftelse i revisjon?

Video: Hva er en bekreftelse i revisjon?
Video: Hva kan jeg bli: Master i Regnskap og Revisjon 2024, Kan
Anonim

EN bekreftelse er et brev sendt av en utenforstående revisor til leverandørene og kundene til en klient, og ber dem om å verifisere betalbar og fordringer knyttet til dem i kundens økonomiske poster.

Dessuten, hva er et revisjonsbekreftelsesbrev?

Revisjonsbekreftelsesbrev er en bestemt type henvendelse. Det er prosessen med å få en representasjon av informasjon eller en eksisterende tilstand direkte fra en tredjepart. Bekreftelser brukes også til å skaffe revidere bevis på fravær av visse betingelser.

På samme måte, hva er positiv bekreftelse i revisjon? EN positiv bekreftelse er en henvendelse gjort av en revisor til en tredjepart som krever svar. Spørsmålet gjelder om tredjepartens registreringer samsvarer med de som revisor undersøker. Selv om det er en match, uten unntak, den revisor ber fortsatt om svar.

Følgelig, hva betyr bekreftelsesprosessen?

Bekreftelse er den prosess å innhente og evaluere en direkte kommunikasjon fra en tredjepart som svar på en forespørsel om informasjon om et bestemt element som påvirker regnskapspåstander. De prosess inkluderer-

Kreves bankbekreftelser for en revisjon?

(1)For kontantbeholdninger er det ingen krav vist i revisjon standarder som betyr bekreftelse i revidere kontantbeholdning er ikke et must. Men faktisk utføres det i de fleste revisjoner . (2) Når det gjelder regnskapsmessige fordringer, er det nødvendig ved revisjon standarder å bruke bekreftelser.

Anbefalt: