Hva er kampanjemedlemmer i Salesforce?
Hva er kampanjemedlemmer i Salesforce?

Video: Hva er kampanjemedlemmer i Salesforce?

Video: Hva er kampanjemedlemmer i Salesforce?
Video: Знакомство с SalesForce 2024, Kan
Anonim

Salesforce-kampanjemedlemmer Definert

EN Kampanjemedlem er funksjonen som beskriver forholdet mellom en individuell Lead eller Kontakt og en spesifikk salesforce-kampanje . Det er objektet og sideoppsettet i salgsstyrke hvor "Status"-verdiene som vi brukte i e-post- og hendelseseksemplene våre holdes.

På denne måten, hva er kampanje i Salesforce?

EN kampanje er et utgående markedsføringsprosjekt som du ønsker å planlegge, administrere og spore innenfor Salesforce . Det kan være et direkte postprogram, seminar, trykt annonse, e -post eller annen type markedsføringsinitiativ. Du kan organisere kampanjer i hierarkier for enkel analyse av relaterte markedsføringstaktikker.

Foruten ovenfor, hva er kampanjemedlemsstatus i Salesforce? Ny kampanjer har to standard medlemsstatus verdier: "Sendt" og "Reponert". Du kan redigere verdiene og opprette flere i henhold til hvordan du vil spore kampanjemedlemmer . Klikk Avansert oppsett på a kampanje detaljside.

hva er et kampanjemedlem?

EN Kampanjemedlem er i utgangspunktet et forhold mellom en kontakt eller kundeemne, og en Kampanje . Det er mekanismen som gjør at én kontakt eller kunde kan være involvert i flere Kampanjer.

Hvilke to objekter kan relateres til kampanjemedlemmer Salesforce?

Universal Containers har tre kontoposttyper: prospekt, kunde og leverandør. Kundeposttypen er kun for kontoer som har en lukket vunnet mulighet.

Anbefalt: