Innholdsfortegnelse:

Hva er ditt merkeløfteeksempel?
Hva er ditt merkeløfteeksempel?

Video: Hva er ditt merkeløfteeksempel?

Video: Hva er ditt merkeløfteeksempel?
Video: Merkevarebygging 2024, Kan
Anonim

Et merkevareløfte Er: Inspirerende. Folk vil generelt handle når de føler en følelsesmessig tilknytning til en person, produkt eller selskap . Et merkeløfte er ment å inspirere, men du vil også være realistisk. EN flott eksempel av en inspirerende merkevareløfte er Apples "Think Different."

Deretter kan man også spørre seg, hvordan skriver man et merkeløfte?

Hvordan lage ditt merkevareløfte

  1. Veiledende. La merkevareløftet ditt være en indikasjon på merkeopplevelsen din, hvem du er, hva du gjør eller hva som gjør deg spesiell.
  2. Differensiere. Vi vil vite hvorfor du betyr noe.
  3. Målbare.
  4. Skaper verdi med handlingsvennlig språk.
  5. Enkel.
  6. Konsistent.
  7. Fet, men ærlig.
  8. Snakker til det som betyr mest.

Dessuten, hva er merkevareløftet til Coca Cola? Enkelt sagt: det er "hva er i det for kunden." Coca - Cola definerer det slik på nettsiden deres: Be the merke : inspirerer til kreativitet, lidenskap, optimisme og moro. De Brand Promise handler om oppførsel overfor kunder.

I forhold til dette, hva er en definisjon av et merkeløfte?

Definisjon : Brand Promise EN merkevareløfte er en uttalelse fra en organisasjon til sine kunder som sier hva kundene kan forvente av deres produkter og tjenester. Dette er når det gjelder fordelene og erfaringen - det materielle og det immaterielle, det vil si verdiforslaget. Det er det viktigste aspektet ved en merke.

Hva er Apples løfte?

Apple: "Tenk annerledes." Apples merke love er tosidig – deres garanti for å lage produkter basert på å se verden litt annerledes, og deres love å inspirere kundene sine til å gjøre det samme.

Anbefalt: