Hva er CSI-tilnærmingen til kontinuerlig forbedring av tjenester?
Hva er CSI-tilnærmingen til kontinuerlig forbedring av tjenester?

Video: Hva er CSI-tilnærmingen til kontinuerlig forbedring av tjenester?

Video: Hva er CSI-tilnærmingen til kontinuerlig forbedring av tjenester?
Video: Introduction to ITIL Continual Service Improvement (CSI) 2024, Kan
Anonim

Kontinuerlig tjenesteforbedring er en metode å identifisere og gjennomføre muligheter for å lage IT-prosesser og tjenester bedre, og objektivt måle effektene av denne innsatsen over tid. Det kan forkortes som CSI.

Foruten dette, hva er hensikten med kontinuerlig tjenesteforbedring CSI?

ITIL - CSI Oversikt. Kontinuerlige Tjenesteforbedring ( CSI ) omhandler tiltak som skal iverksettes for å forbedre kvaliteten på tjenester ved å lære av tidligere suksesser og fiaskoer. Det er hensikt er å justere og justere IT Tjenester til skiftende behov ved å identifisere og implementere forbedringer til endrede forretningsbehov.

På samme måte, hva gjør Continuual Service Improvement CSI-tilnærmingen det mulig for virksomheten å oppnå? Kontinuerlig tjenesteforbedring ( CSI ) har som mål å oppnå forbedring i service og operasjonell effektivitet. De tjenester er justert til virksomhet mål. Teknologimålingene, prosessmålingene og service metrikk og de tre metriske støtte for CSI.

Dessuten, hva er ITIL kontinuerlig tjenesteforbedring?

Kontinuerlig tjenesteforbedring er en type prosess som bruker teknikker fra kvalitetsledelse for å lære av tidligere suksess og fiaskoer, og har som mål hele tiden å øke effektiviteten og effektiviteten til IT tjenester og prosesser.

Hva er visjonen i CSI-tilnærmingen?

De syn av enhver virksomhet er en erklæring som indikerer hvor du ønsker at virksomheten skal være på et fremtidig tidspunkt. De syn bør ta hensyn til forretnings- og IT-målene samt målene for organisasjonen og bør sikre at alle involverte deler en felles forståelse av ambisjonene og målene.

Anbefalt: