Innholdsfortegnelse:

Kan du blande biloljetyper?
Kan du blande biloljetyper?

Video: Kan du blande biloljetyper?

Video: Kan du blande biloljetyper?
Video: Nannbenda - Oorellaam Unnai Kandu Video | Udhayanidhi Stalin, Nayanthara 2024, Kan
Anonim

Blanding av motorolje

Ifølge Mobil Olje , bør det være greit å bland oljer . Mange oljer er en blanding av naturlig og syntetisk oljer . Så hvis du er lavt på olje , ikke vær redd for å legge til en liter eller to syntetisk olje hvis du bruker vanlig olje eller til og med vanlig olje hvis du bruker en syntetisk.

Med tanke på dette, kan du blande oljetyper?

Den gode nyheten er at blande annerledes typer av olje det vil ikke skade motoren din på noen måte på kort sikt. Mest syntetiske og semisyntetiske motorer oljer er basert på vanlig olje og er kompatible. Tilsetningsstoffene i syntetisk olje kan ha begrenset eller ingen effekt i det hele tatt når blandet med vanlig motor olje.

Vet du også, kan du blande motorolje med forskjellig vekt? Svar: Blande to forskjellige motoroljevekter å lage din egen tilpassede viskositet gjør fungerer ikke fullt så enkelt som det høres ut. Det er et par ukjente og til og med noen potensielle komplikasjoner som må vurderes.

Spørsmålet er deretter, kan du blande biloljemerker?

Det er ikke noe problem med blande oljer , enten blande viskositeter eller merker , eller syntetiske stoffer med mineral. Det gjøres hele tiden. 15 til 20 % av de gamle olje forblir i motoren når du gjør en olje endre, så endre merker eller viskositeter, eller endre til syntetisk, og du gjør dette.

Kan du blande 5w30 og 10w30?

Husk oljer gjøre ikke blande hvis du ha 5v30 og legg til 10v30 det vil ikke gi du en blanding vil begge oljene holde seg atskilt du vil ha noen få liter 5v30 og en kvart 10v30 de aldri blande.

Anbefalt: