Hva er hensikten med NERC?
Hva er hensikten med NERC?

Video: Hva er hensikten med NERC?

Video: Hva er hensikten med NERC?
Video: 24 февраля опасный день, не делайте это, иначе быть беде. Народные приметы и традиции в Власьев день 2024, Kan
Anonim

The North American Electic Reliability Corporation ( NERC ) er en internasjonal regulatorisk organisasjon som jobber for å redusere risikoen for kraftnettets infrastruktur. De gjør dette gjennom kontinuerlig utvikling av et sett med regulatoriske standarder i tillegg til utdanning, opplæring og sertifiseringer for industripersonell.

I forhold til dette, hva står NERC for?

The North American Electric Reliability Corporation ( NERC ) er et nonprofit-selskap basert i Atlanta, Georgia, og ble dannet 28. mars 2006, som etterfølgeren til North American Electric Reliability Council (også kjent som NERC ).

På samme måte, hvorfor er NERC CIP viktig? NERC CIP og dets regionale organer tar samsvar på alvor, for å sikre konsistent og effektiv kraft til alle mottakere. De bruker Samsvar Overvåking og et håndhevelsesprogram for å overvåke, vurdere og håndheve uniform samsvar.

På samme måte kan man spørre seg, hva er NERC-overholdelse?

NERC er vakthundorganisasjonen som utvikler og forbedrer pålitelighetsstandardene, overvåker og håndhever samsvar , gir utdanning og ledelse til industrien, og utsteder straffer for brudd eller avvik. NERC betjener det sammenhengende USA, Canada og den nordlige delen av Baja Mexico.

Hva er NERC og FERC?

De Federal Energy Regulatory Commission er et føderalt byrå som regulerer mellomstatlig overføring av elektrisitet, naturgass og olje. FERC overvåker NERC i USA, det samme gjør provinsregjeringer i Canada.

Anbefalt: