Innholdsfortegnelse:

Hvilke jobber var det på 1950-tallet?
Hvilke jobber var det på 1950-tallet?

Video: Hvilke jobber var det på 1950-tallet?

Video: Hvilke jobber var det på 1950-tallet?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Kan
Anonim

Jobbene var hovedsakelig industrielle eller landbruksprodukter, med mange menn som jobbet i blåsnippjobber som mekanikere, rørleggere , bussjåfører , lagerarbeidere og veianleggsarbeidere. Noen jobbet i kontorjobber som ledere og mellomledere.

På samme måte spørs det om hvilke jobber de fleste menn hadde på 1950-tallet?

Populære jobber

  • sekretær (kvinner)
  • Milk Man (menn)
  • Bensinstasjonsvakt (menn)
  • rørlegger (menn)
  • bussjåfør (menn)
  • I 1952 jobbet 8,7 millioner mennesker i produksjon.

Videre, hva var en kvinnerolle på 1950-tallet? Kvinners roller ble sterkt endret i 1950-tallet , med mennene som kommer tilbake fra krig og tar jobbene tilbake. Kvinner hadde under andre verdenskrig tatt mannejobber mens de hadde vært borte i krig. Etter krigen, mange kvinner ønsket å beholde jobbene sine. De som hadde profesjonelle jobber jobbet som sykepleiere og lærere.

Deretter kan man også spørre seg, hva var blåsnippjobber på 1950-tallet?

Det var titusenvis av blåsnippjobber i 1950-tallets Amerika. Alt som ikke var et yrke -- lege, advokat , ingeniør , regnskapsfører , lærer , etc. -- var blåkrage. Dette nådde alt fra å kjøre buss, å være en rørlegger , en elektriker , en rørlegger, til å være en grøftegraver eller søppelbil.

Hva var de mest populære jobbene i 1960?

Populære jobber i 1960-tallet var lege, advokat og pilot for menn, og lærer, sykepleier og sekretær for kvinner. Racerfører, soldat, motemodell og flyvertinne var populære fantasi karrierer for unge gutter og jenter.

Anbefalt: