Hva er forskjellen mellom CSR og bedriftsborgerskap?
Hva er forskjellen mellom CSR og bedriftsborgerskap?

Video: Hva er forskjellen mellom CSR og bedriftsborgerskap?

Video: Hva er forskjellen mellom CSR og bedriftsborgerskap?
Video: Why Is Corporate Social Responsibility Important? 2024, Kan
Anonim

1 ( Corporate) Sosialt ansvar , Bedriftsborgerskap . Disse vilkårene fokuserer på selskapet som medlem av samfunnet, som en borger , inkludert alle dets rettigheter, men også alle dets ansvar. CSR handler derfor om en bedrifts engasjement, involvering, og toveisforholdet mellom samfunnet og selskaper.

Herav, hvordan skiller bedriftens samfunnsansvar CSR seg fra bedriftens medborgerskap?

Hovedelementene i bedriftsborgerskap er ikke veldig annerledes fra begrepet CSR dvs. lovkrav, samfunnsforpliktelser, frivillige handlinger, verdier og etikk er integrert sammen med et interessentsyn på firmaet selv om det er miljømessig ansvar som er hovedtemaet CSR og bærekraft er

Dessuten, hva er godt samfunnsborgerskap? EN god samfunnsborger betyr å bli styrt av sterke moralske og etiske standarder i daglige interaksjoner med kunder, aksjonærer og ansatte. Dette inkluderer en nøye balansering av aksjonærenes behov med fellesskapets behov og alltid vurdere miljøpåvirkningen av forretningsdrift.

Deretter kan man også spørre seg, hvordan er bedriftsborgerskap relatert til CSR?

Bedriftens samfunnsansvar ( CSR ) er et vidt begrep om bedriftsborgerskap som kan ha ulike former avhengig av bedrift og bransje. Gjennom CSR programmer, filantropi og frivillig innsats, kan bedrifter være til nytte for samfunnet samtidig som de øker sine egne merkevarer.

Hvorfor er samfunnsborgerskap viktig?

God bedriftsborgerskap ytelse reduserer risiko og forbedrer den økonomiske ytelsen til effektive bedrifter. Bedrifter som er effektive i sin forretningsdrift kan ytterligere forbedre selskapets økonomiske resultater og redusere risiko med gode bedrift sosiale prestasjoner.

Anbefalt: