Hva menes med Kanban i Agile?
Hva menes med Kanban i Agile?

Video: Hva menes med Kanban i Agile?

Video: Hva menes med Kanban i Agile?
Video: Agile, scrum, kanban и управление проектами / Из программиста в Agile Coach / Всё о KANBAN 2024, April
Anonim

Kanban i programvareutvikling

Kanban er en smidig metodikk som ikke nødvendigvis er iterativ. Prosesser som Scrum har korte iterasjoner som etterligner en prosjektlivssyklus i liten skala, og har en distinkt begynnelse og slutt for hver iterasjon. Kanban lar programvaren utvikles i én stor utviklingssyklus

I denne forbindelse, hva er Kanban og hvordan fungerer det?

Kanban er et visuelt system for administrasjon arbeid når den beveger seg gjennom en prosess. Kanban er et konsept knyttet til lean og just-in-time (JIT) produksjon, der det brukes som et planleggingssystem som forteller deg hva du skal produsere, når du skal produsere det og hvor mye du skal produsere.

I tillegg, hva er forskjellen mellom Agile Scrum og kanban? Smidig fokuserer på adaptive, samtidige arbeidsflyter. Smidig metoder deler prosjekter inn i mindre, iterative perioder. Kanban er først og fremst opptatt av prosessforbedringer. Scrum er opptatt av å få gjort mer arbeid raskere.

Også spurt, hva er Kanban-teori?

De Kanban Metoden antyder at en vitenskapelig tilnærming brukes til å implementere kontinuerlige, inkrementelle og evolusjonære endringer. Det finnes ulike modeller du kan bruke, inkludert: The Teori of Constraints (studiet av flaskehalser) The System of Found Knowledge (en studie av variasjon og hvordan det påvirker prosesser)

Har kanban brukerhistorier?

Ja, Kanban bruker brukerhistorier . Selvfølgelig bruker den dem på en spesiell måte, i motsetning til andre Agile-metoder. Brukerhistorier utgjøre grunnlaget for prosjektets oppgaver i Kanban . I motsetning til andre smidige metoder (som Scrum), i Kanban utviklerne kan ikke prioritere produktets etterslep i henhold til deres mening.

Anbefalt: