Hva gjorde Open Door-notatene?
Hva gjorde Open Door-notatene?

Video: Hva gjorde Open Door-notatene?

Video: Hva gjorde Open Door-notatene?
Video: Kristittyjen vainot lukuina 2024, April
Anonim

De Åpen dør Politikk var en prinsipperklæring initiert av USA i 1899 og 1900. Den ba om beskyttelse av like privilegier for alle land som handler med Kina og for støtte til kinesisk territoriell og administrativ integritet.

Dessuten, hva avslører den åpne døren Note?

statssekretær i McKinley- og Theodore Roosevelt-administrasjonene; han var forfatteren av Åpne dørmerknader , som forsøkte å beskytte amerikanske interesser i Kina på begynnelsen av 1900-tallet ved å be europeiske land om å love like handelsrettigheter i Kina og beskyttelse av dets territorium mot utenlandske

Foruten ovenfor, hvordan forholder åpen dør-politikken seg til imperialisme? Politikk for åpne dører var forankret i ønsket fra amerikanske virksomheter om å handle med kinesiske markeder. De Politikk vant støtte fra alle rivalene, og det tok også godt i bruk den dyptliggende sympatien til de som var imot imperialisme , med Politikk lover å beskytte Kinas suverenitet og territoriale integritet fra deling.

På samme måte, hvilket år var åpne dørsedler?

1899, Hva var målet med åpen dør-politikk?

De Politikk for åpne dører var en prinsipperklæring initiert av USA i 1899 og 1900. Den ba om beskyttelse av like privilegier for alle land som handler med Kina og for støtte til kinesisk territoriell og administrativ integritet.

Anbefalt: