Skader blekemiddel kobberrør?
Skader blekemiddel kobberrør?

Video: Skader blekemiddel kobberrør?

Video: Skader blekemiddel kobberrør?
Video: Fjord - Midvinterblotets Skaldersånger (Full Album Premiere) 2024, Kan
Anonim

Blekemiddel forårsaker også en korrosjon av kobber flate. Samtidig som kobber er kjent for å ha god korrosjonsbestandighet, blekemiddel akselererer prosessen og kan forårsake skader til kobberrør og beslag.

Tilsvarende, er klor dårlig for kobberrør?

Klor Er etsende for Kobber Dette har en etsende effekt på innsiden av rør og sakte eroderer rør over tid. Etter hvert, klor spiser hele veien gjennom rør og skaper lekkasjer, som hvis de ikke kontrolleres, kan forårsake en myriade av problemer i hjemmet.

På samme måte, hva gjør blekemiddel med pennies? Blekemiddel vil også anløpe øre . Hvis du drar øre i blekemiddel for en hvilken som helst tid, vil de begynne å bli mørkere og bli grønne. På mange eldre mynter vil du legge merke til en kombinasjon av mørkningen av den originale lyse og skinnende kobberfargen og grønnflekker.

Foruten ovenfor, skader blekemiddel plastrør?

Husstand blekemiddel , eller natriumhypokloritt, brukes vanligvis til å bleke, fjerne flekker og desinfisere. Derimot, blekemiddel gjør det avhjelpe algevekst på innsiden og utsiden av PVC-rør . Du kan helle blekemiddel ned i avløpet til uten å bekymre deg for sikkerheten til din PVC-rør.

Hvilke metaller reagerer blekemiddel med?

Ved hjelp av Blekemiddel på Metall Overflater Blekemiddel bør ikke brukes på apparater i kobber eller rustfritt stål. Det er fordi de etsende kjemikaliene i blekemiddel kan reagere med metall og etterlate flekker og til og med korrosjon, ifølge ARCSI.

Anbefalt: