Hva er en regional markedssjef?
Hva er en regional markedssjef?

Video: Hva er en regional markedssjef?

Video: Hva er en regional markedssjef?
Video: Hva er RKS - eller regionale kompetansesentre? 2024, Kan
Anonim

Regional markedssjef utvikler og implementerer strategiske markedsføring planer for en organisasjon i en regional nivå. Holder seg oppdatert på endringer i markedsføring miljø for best mulig å tjene organisasjonens mål og justerer planene deretter.

Hva gjør en regional markedsdirektør på denne måten?

Hva gjør en regional markedsdirektør . Reklame, kampanjer og markedsføring ledere planlegger programmer for å skape interesse for produkter eller tjenester. De jobber med kunstdirektører, salgsagenter og finansielle ansatte.

hva gjør en feltmarkedsføringssjef? Markedssjefer i felten er ansvarlige for å ansette, trene og lede deres felt lag, samt sikre feltmarkedsføring kampanjer når de tiltenkte målene.

Hva gjør regionale markedsansvarlige på denne måten?

Som en Regional markedsføring Manager, du vil være ansvarlig for å utvikle planer for å bidra til å etablere merkevaren vår, allokere ressurser til ulike prosjekter og sette kortsiktige og langsiktige avdelingsmål. Led alle våre markedsføring aktiviteter fra sosiale medier og digitale kampanjer til reklame og kreative prosjekter.

Hvor mye tjener feltmarkedsføringssjefer?

Landsgjennomsnittet Markedssjef i felten lønnen er $62 632. Filtrer etter sted for å se Markedssjef i felten lønn i ditt område. Lønnsestimater er basert på 43 lønn sendt inn anonymt til Glassdoor av Markedssjef i felten ansatte.

Anbefalt: