Hva er forskjellen mellom en suspensiv og resolutiv tilstand?
Hva er forskjellen mellom en suspensiv og resolutiv tilstand?

Video: Hva er forskjellen mellom en suspensiv og resolutiv tilstand?

Video: Hva er forskjellen mellom en suspensiv og resolutiv tilstand?
Video: BLINDFOLDED TRAW CHALLENGE | Vi er The Davises 2024, Kan
Anonim

Mens oppfyllelsen av en suspensiv tilstand blåser liv i ellers uvirksomme rettigheter og plikter, oppfyllelse av en oppløselig tilstand avslutter eksistensen av rettigheter og plikter (eller hele kontrakten). Rettigheter og plikter trer i kraft umiddelbart etter avtale mellom Partiene.

I forhold til dette, hva er et oppsettende vilkår?

EN suspensiv tilstand er et vilkår eller klausul i en kontrakt som klart angir et bestemt kriterium som må oppfylles for at kontrakten skal tre i kraft.

Deretter er spørsmålet, hva er en resolutory betingelse? Løsende tilstand Lov og juridisk definisjon. Løsende tilstand refererer til en tilstand hvorved, ved oppfyllelse, opphører en allerede håndhevbar forpliktelse. Det gir også partene rett til å bli ty til sine opprinnelige posisjoner. EN resolut tilstand er også underforstått i alle kommutative kontrakter.

Angående dette, hva er et resolutivt begrep?

EN resolutive betingelsen er en som avslutter forpliktelsen når den er oppfylt. For eksempel, hvis en klausul i en leiekontrakt sier at leieavtalen vil opphøre ved leietakers død, vil dette være en resolutive tilstand.

Hva betyr presedens for tilstand?

EN tilstand presedens er en hendelse eller tilstand som er nødvendig før noe annet vil skje. I kontraktsretten, a tilstand presedens er en hendelse som må inntreffe, med mindre den ikke inntreffer er unnskyldt, før oppfyllelse under en kontrakt forfaller, dvs. før noen kontraktsmessig forpliktelse eksisterer.

Anbefalt: