Innholdsfortegnelse:

Hva er 4dx Franklin Covey?
Hva er 4dx Franklin Covey?

Video: Hva er 4dx Franklin Covey?

Video: Hva er 4dx Franklin Covey?
Video: В двух словах о 4 дисциплинах исполнения 2024, Kan
Anonim

Chris McChesney , Jim Huling og Sean Covey samarbeidet om å skrive denne #1 Wall Street Journal Business Bestselgeren. De 4 disipliner for utførelse lage et vinnbart spill. De gir deg makt til henrette på ditt viktigste mål i møte med konkurrerende prioriteringer og distraksjoner.

Derav, hva er 4dx Covey?

En oversikt over 4DX Covey og Chris McChesney, presentert i deres bok The 4 Disciplines of Execution. Konseptet dekker 4 nøkkelområder som, når de kombineres, hjelper ledere og team med å utføre forretningsstrategi. De 4 disiplinene til 4DX omslag: Fokus. Pressmiddel.

Foruten ovenfor, hva er 4dx-prinsippene? De 4 disiplinene for utførelse – Hemmeligheten med å få ting gjort, i tide og med fortreffelighet. Brilliance lyd. « 4DX ” konseptet er basert på prinsipper fokus, innflytelse, engasjement og ansvarlighet.

Bare så, hva er de 4 disiplinene til 4dx?

Her er en kort oppsummering:

  • Disiplin 1 – Fokusdisiplinen. Ekstraordinære resultater kan bare oppnås når du er klar over hva som betyr mest.
  • Disiplin 2 - Disiplinen for innflytelse.
  • Disiplin 3 - Disiplinen for engasjement.
  • Disiplin 4 - Disiplinen ansvarlighet.

Hva er virvelvinden i 4dx?

« virvelvind av presserende aktivitet som kreves for å holde ting i gang fra dag til dag, slukte tiden og energien som trengs for å gjennomføre strategien din for i morgen! 4Dx kan forandre alt det for alltid.

Anbefalt: